طراحی گرافیک یا گرافیک دیزاین چیست؟

طراحی گرافیک (Graphic Design) “هنر خلق محتوایی بصری برای رساندن پیامی خاص یک هنر، حرفه مبتنی بر ارتباطات بصری است که سعی در انتقال پیام با اهداف خاص به گروه های مورد نظر پیام می باشد.

 

دیزاین واژه ای انگلیسی با معنای تحت لفظی ساختار دهی یا سازمان دهی می باشد همچنین طراحی گرافیک یا ( گرافیک دیزاین ) به معنی ساماندهی و ساختاردهی عوامل تصویری با هدف انتقال یک پیام خاص در قالب عوامل تصویری برای مخاطب مورد نظر از قبل مشخص شده می باشند.  طراحی گرافیک دارای قدمت کوتاه مدتی نیست بلکه در حال حاضر به اوج شکوفایی رسیده است.

طراحی گرافیک (Graphic Design) هنر خلق محتوایی بصری برای رساندن پیامی خاص یک هنر، حرفه مبتنی بر ارتباطات بصری است که سعی در انتقال پیام با اهداف خاص به گروه های مورد نظر پیام می باشد.

 

design

 

طراحان گرافیک با بهره مندی از اصول و تکنیک های بصری و قاعده های  صفحه آرایی، تایپوگرافی و نیازهای از پیش بررسی شده و مشخص کاربران و همچنین با ایجاد کردن طرح تعاملی که پیامد بهره گیری از ایده های بصری است سعی دارند تا مسائلی را حل کنند و در جهت ارتباط برقرار کردن با کاربر بهترین حالت تجربه را برای انتقال پیام با هدف خاص فراهم کنند.

طراحی گرافیک طی یک فرآیند، هنر و تکنولوژی را با هم ترکیب می کند که پیام خاصی را به صورت خلاقانه به مخاطبین انتقال دهد. طراحی گرافیک، هنر خلق محتوایی بصری برای رساندن پیامی خاص است. کسی که کار طراحی گرافیک را انجام می‌دهد گرافیک دیزاینر نامیده می‌شود.

هدف نهایی طراحی گرافیک در زمینه معرفی کالا و خدمات می باشد. کسب و کارهای کارآفرینان بهترین و با کیفیت ترین تولیدات و محصولات را به بازار ارائه دهند اما اگر برای معرفی آنها نتوانید موثر عمل کنید کسی نیز تمایل به استفاده از تولیدات و محصولات آنها نخواهند داشت.

عناصر اصلی طراحی گرافیک عبارتند از: خط، شکل، رنگ، تایپوگرافی، بافت، اندازه، فضا، اصول طراحی گرافیک، تعادل، تراز کردن، تکرار و تضاد می باشد که می توانند طرح های گرافیکی مانند طراحی شرکت، بازاریابی و طراحی تبلیغات، طراحی محیط، طراحی بسته بندی، طراحی حرکت و طراحی محیط  با آنها شکل می گیرد.

 

typography and line and shapes

 

گرافیگ دیزاینرها با طراحی گرافیکی ظاهر متفاوتی به کسب و کار ها می بخشند و بصورت هنرمندانه پیام های هوشمندی را در قالب محتوای بصری برای مخاطبین تولید می کنند.

طراحی گرافیک حرفه ای بر روی مخاطبین ، ارتباط با مشتری ها و موفقیت تجارت یا کسب و کار شما تاثیر زیادی دارد. طراحی گرافیک حرفه ای نشان دهنده این است که یک کسب و کار چقدر برای حرفه و کسب و کار خود ارزش قائل است و همین موضوع حس اعتماد را به مخاطبین منتقل خواهد کرد.

اما هر طرحی قابلیت انتقال پیام در قالب ترکیب تولیدات بصری با صفحه آرایی و تایپوگرافی را برای مخاطبان دارد یا نیازمند طراحی گرافیک حرفه ای هستیم؟ در نهایت چه کسی با چه ویژگی هایی می تواند ادعا کند که می تواند بصورت حرفه ای عمل کند.  طراحی گرافیک حرفه ای تاثیر شگرفتی بر مخاطبین، برقراری ارتباط موثر و تعاملی با مشتری دارند که این امر در موفقیت تجارت یا کسب و کار تاثیر زیادی دارد.

شاید این سوال در ذهن شما به وجو آمده باشد که گرافیگ دیزاینر حرفه ای چه قابلیت هایی دارد و چه آموزش هایی شما را تبدیل به یک گرافیست حرفه ای می کنند. گرافیک دیزاینر حرفه ای فردی است که با برخورداری از انواع مهارت های نرم و سخت، داشتن مهارت کافی برای انجام طراحی با رایانه، برخورداری از مهارت کافی در طراحی محصولات چاپی، داشتن فکری باز و خلاق، قابلیت برقراری ارتباط، آشنایی کامل با نحوه طراحی وب، رزومه ای درخشان و پربار، مهارت در طراحی، عکاسی و تصویر سازی اقدام به طراحی گرافیک بنماید.

 

graphic designer

 

با کنکاش در ویژگی های گرافیک دیزاینر حرفه ای می توان ادعا کرد افراد می توانند با آموزش مناسب به گرافیک دیزاینر حرفه ای تبدیل شوند با این شرط که همگام با تغییرات علم روز و پدید آمدن دانش های جدید، آموزش پذیر باشند. گرافیک دیزاینر های آماتور نیز می بایست با شرکت در کارگاه های دانش افزایی، سیمینارها و وبینارهای آموزشی مرتبط شرکت کنند و با تولید طرح های باکیفیت انتقال پیام را برای مخاطبان تسهیل کنند.

گرافیک دیزاین می توانند با شرکت در دوره آموزشی مانند طراحی گرافیک، نرم افزارهای مهم و تخصصی نظیر فتوشاپ (Adobe photoshop)، ایلاستریتور (Illustrator)، ایندیزاین (Adobe InDesign) و کورل (Corel Draw) و یادگیری اصول و قواعد مرتبط با طراحی لوگو، اینفوگرافی، چاپ و صفحه آرایی ارتقاء یابند و به یک گرافیک دیزاینر حرفه ای تبدیل شوند.

عضویت در خبرنامه

در خبرنامه ی ما عضو شوید تا از آخرین آموزش ها و تخفیفات با خبر شوید

اشتراک گذاری این مطلب در شبکه های اجتماعی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب دیگری که ممکن است برایتان جالب باشد ...
کارت ویزیت سنتی و کارت ویزیت الکترونیکی
بازاریابی
کارت ویزیت سنتی یا کارت ویزیت الکترونیکی

در این مطلب با کارت ویزیت و اهمیت طراحی کارت ویزیت آشنا خواهیم شد و به بررسی مزایا و معایب کارت ویزیت سنتی و کارت ویزیت الکترونیکی خواهیم پرداخت.

اینفوگرافیک
اینفوگرافیک چیست؟

اینفوگرافیک یکی از شیوه‌های مرسوم تولید محتوا در دنیاست که روز به روز به محبوبیت آن افزوده می‌شود. اینفوگرافیک مثل نقشه‌ای پر از اطلاعات است. اگر می‌خواهید مفاهیم پیچیده را به صورت خلاصه برای خواننده بازگو کنید و  در کمترین زمان آن را در ذهن مخاطبتان ثبت کنید بهترین فرمت ارائه اینفوگرافیک می‌باشد. در این مقاله با انواع اینفوگرافیک ها و نرم‌افزارهای طراحی اینفوگرافیک آشنا خواهید شد، با ما همراه باشید.